pondělí 21. července 2014

Se to tak sešlo

Já mám léto hodně spojené s tím pocitem prázdnin, kdy snídám ještě v pyžamu na zahradě čerstvý jahody, jezdím na pionýrovi a v pravidelných intervalech si odírám kolena... To bylo ale když mi bylo tak deset. 
Dneska mám léto spojené s hektičností okolo všech těch narozenin, co kolem mě jsou. 
No počítejte se mnou: 
Já, Majka, Oliver, Lina, Oliverova sestřenice narozená ve stejný den jako on jen o dva roky dříve, Oliverův bratranec narozený naprosto stejně jako on...  
Takže co já dělám celý červen je, že vybírám a vymýšlím roztodivné dárky pro všechny okolo. A při té příležitosti vymýšlím dárky i sobě. Totiž rozumějte - vymýšlím si, co bych chtěla dostat... No a někdy si to hold koupím a pak mě tím obdarovávají ostatní. 
Letos mi to hezky vyšlo a všecky dárky dohromady krásně ladí:) i díky krasokrásnému psaní z mé oblíbené dílny by Rosa Mitnik. ( moje úchylka Ferm living designem začíná nabírat trochu na fanatičnosti řekla bych). 


Oliver zas dostal výbavu, za kterou by se nemusel stydět nejeden výpravčí. Lístky, štípačky, píšťalka bylysoučástí jedné sady cospolu s plácačkou doputovala z Německa. 
Čepici nám darovala již zmíněná Rosa, originální retro špendlík a leporela se všemi mašinami praděda a kabelu jsem spíchla já. 


Toliko radosti při první jízdě by člověk nečekal. Jako ne že bych toužila po tom mít doma nádražáka, ale ty útržky z dětství, kdy jsme chodili křičet na železniční most a pozorovat vlaky na nádraží, ve mě tak nějak zůstávají. 




1 komentář :